Site icon narod.hr

L’Equipe: Mbappe je šokirao PSG, zbog toga će ga prodati

epa09028746 Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain warms up for the French Ligue 1 soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and AS Monaco in Paris, France, 21 February 2021. EPA/IAN LANGSDON

Le Parisien i L’Equipe pišu kako je Kylian Mbappe na prodaju. Za njega PSG traži 200 milijuna eura, dakle značajno više od 180 milijuna eura, koliko je PSG platio za njegovo dovođenje iz Monaca prije četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na nekoliko posljednjih sastanaka tijekom pregovora oko produljenja ugovora PSG je Mbappeu nudio novi ugovor na četiri ili pet godina te plaću u skladu s teškom situacijom uzrokovanom koronakrizom, ali Mbappe stalno traži još vremena za razmišljanje. Vremena je sada jako malo, a njemu to ne znači puno”, objavili su.

Navodno su prepreke za ostanak – plaća i uvjerenost igrača da slaba francuska liga nije pravo mjesto za njegov razvoj i napredak.

Navodno su za njega zainteresirani Real, Liverpool i Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version