Je li Barcelona spremna odreći se Rakitića?

Foto: Twitter

Zvijezda Arsenala Hector Bellerin navodno će biti jedan od ključnih poslova Barcelone u sljedećem prijelaznom roku. On je za Arsenal odradio 36 utakmica, a prati ga i Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Don Balon je objavio nagađanje kako je Barcelona za Bellerina spremna ponuditi i neke svoje igrače u paketu – među njima su Ivan Rakitić, Arda Turan i Andre Gomes.

Rakitić je potpisao novi ugovor s Barcelonom i dobio bolju plaću, i do 5,5 milijuna eura godišnje, a i imao je ključnu ulogu u nekim važnim utakmicama. Zbog toga bi ovaj potez bio neobičan.

Bellerin na tržištu prema portalu Transfermarkt.de vrijedi 25 milijuna eura, a Rakitić 45 milijuna eura, razlika je velika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.