Liga prvaka: Liverpool i Napoli u osmini finala, igrao i Lovren

epa08060671 Erling Haaland of FC Salzburg (L) and Trent Alexander-Arnold of Liverpool FC (R) react during the UEFA Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Liverpool FC in Salzburg, Austria, 10 December 2019. EPA/LUKAS BARTH

Nogometaši Napolija i Liverpoola plasirali su se u osminu finala Lige prvaka. Od ranije to mjesto imaju Barcelona, Bayern, Juventus, RB Leipzig, Manchester City, PSG, Real Madrid i Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je svladao Genk s 4-0, dok je Liverpool u izravnom okršaju za prolaz slavio kod Salzburga s 2-0.

Igrao je i Dejan Lovren, ali je nakon 53. minute zbog ozljede morao izaći iz igre.

Pobjednik skupine je Liverpool s 13 bodova, Napoli je skupio 12, Salzburg će sa 7 bodova nastaviti natjecanje u Europskoj ligi, a Genk ima jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.