Liga prvaka: Sjajni golovi Viniciusa i De Bruynea, odluka na Etihadu, igrao i Modrić

epa10617965 Real Madrid's striker Vinicius Jr (R) in action against Manchester City's midfielder John Stones (C) during the UEFA Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at Santiago Bernabeu Stadium, in Madrid, Spain, 09 May 2023. EPA/Rodrigo Jimenez

Nogometaši Reala i Manchester Cityja odigrali su 1-1 (1-0) u Madridu, u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka, nakon sjajnih pogodaka Viniciusa Juniora i Kevina De Bruynea. Napeto će biti na Etinhadu gdje će se igrati uzvrat iduće srijede. Oba postignuta pogotka na Santiago Bernabeu bila su iznimno lijepa. Prvo je za 1-0 Reala pogodio Vinicius Junior u 36. minuti, dok je u 67. topovski pogodio Kevin De Bruyne na drugoj strani, za konačnih 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš Luka Modrić za Real je igrao do 87. minute.

Prošle sezone ove su dvije momčadi također igrale u polufinalu Lige prvaka. Nakon što je Manchester City pobijedio na domaćem terenu s 4-3, Real je uzvratio pred svojim navijačima te je slavio 3-1. Madriđani su tada gubili 0-1 do 90. minute, ali su u samom finišu prvo zabili dva pogotka za produžetke gdje su na kraju slavili s 3-1. Nakon svega Real je osvojio i naslov pobjednika ovog elitnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.