Lino Červar: Odluka nije bila laka, ali Hrvatska je moja domovina…

Foto: fah

“Lino Červar se vraća na klupu Hrvatske”, objavio je Makedonski rukometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo sve korektno napravili. Odluka nije bila laka, ali Hrvatska je moja domovina, rekao sam to i u Makedoniji, koja me zadužila, i vjerujem da ćemo ostati u sjajnim relacijama. Da, istina je, definitivno sam se odlučio za povratak. No, u ovom trenutku ne bih naširoko još mogao”, ispričao je za Sportske novosti.

Po pitanju Metalurga kaže: “Ma, to će ići puno lakše, realno, makar je priča slična. Tu nema velikih problema.”

Na dužnost hrvatskog izbornika bi trebao doći u svibnju kad je na redu reprezenativni tjedan, a drugi do ljeta dogodit će se u lipnju, nakon čega ćemo saznati protivnike na Euru, jer tada završavaju kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo na Červarove medalje s Hrvatskom:

2003. zlato SP Portugal

2004. zlato OI Atena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2005. srebro SP Tunis

2008. srebro EP Norveška

2009. srebro SP Hrvatska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2010. srebro EP Austrija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.