Site icon narod.hr

Lionel Messi planira godišnji odmor u Hrvatskoj!

Foto: fah

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, argentinski nogometni genij Lionel Messi očaran je prirodnim ljepotama Hrvatske i planira godišnji odmor provesti baš u našoj domovini! Po planovima koje ima slavni nogometaš, on planira doći na otok Hvar u mjesto Sveta Nedjelja i to već u srpnju mjesecu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo ga već čeka rezervirana luksuzna vila “Sancta Domenica” u vlasništvu kaštelanskog poduzetnika Slavka Gotovca. Tu informaciju potvrdio je i sam vlasnik vile: “ Istina je! Kontaktirali su me njegovi poznanici i pitali je li moja vila slobodna na deset dana u srpnju. Dao sam im pozitivan odgovor i još samo čekam konačnu potvrdu.“

Slavni nogometaš je već 2012. bio u Međugorju. Prema riječima vidioca Ivana Dragičevića bio je njegov osobni gosta, što je Ivan i potvrdio za Dnevni list iz Mostara: “Messi je bio u Međugorju i bio je moj gost“.

Po navodima, Messi je tada sletio privatnim zrakoplovom u mostarsku zračnu luku, dok su drugi tvrdili da je stigao u Dubrovnik nakon čega je vozilom stigao u sjedište Kraljice mira, kako se naziva međugorsku Gospu. Vjerojatno je tada slavni nogometaš imao priliku vidjeti kako je naša domovina lijepa, kao i krajevi naseljeni hrvatskim stanovništvom u Hercegovini gdje se i nalazi jedno od najvećih hodočasničkih mjesta u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version