Livajina gesta: Nakon teških uvreda Riječana došao se ispričati dječaku

dječak livaja
Foto; snimka zaslona

Incident s treninga nogometne reprezentacije Hrvatske pokvario je lijepu atmosferu na Rujevici. Naime, jednog dječaka Marko Livaja je slučajno pogodio u ruku, a nekoliko Riječana ga je vrijeđalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja nije mogao trpjeti ružne uvrede, pa je krenuo prema tribini kako bi se verbalno obračunao s ljudima koji su ga vrijeđali. Sve je primirio Vedran Ćorluka, koji je odmaknuo Livaju, a Mateo Kovačić obratio se jednom Riječaninu.

Dalić objasnio što se dogodilo između gledatelja i Livaje

”Što si došao ovamo ako vrijeđaš?” povikao je Kovačić prema tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je trening nastavljen, a Zlatko Dalić pozvao je dječaka na teren kako bi mu liječnik reprezentacije pregledao ruku. Marko Livaja prišao je dječaku i njegovoj obitelji, ispričao se jer ga je slučajno pogodio u ruku, malo su porazgovarali i incident je na kraju završio u najboljem mogućem redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.