Site icon narod.hr

Ljeto iz snova za Hrvata: Potpisao za slavni europski klub, a onda je stigao poziv u reprezentaciju

Foto: fah

Borna Barišić ovo će ljeto pamtiti po dvije važne stvari – potpisao je trogodišnji ugovor za Glasgow Rangerse, a zatim je dobio poziv izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Ushićen sam doista. Sretan i iznimno zadovoljan. Kako i ne bih bio, pa ljudi moji, pozvan sam u reprezentaciju koja je od ovog ljeta vlasnik srebrne medalje, viceprvak svijeta nakon prvenstva u Rusiji”, ne skriva radost u razgovoru za Sportske novosti.

” Nije mi sreća bila naklonjena u proljetnoj sezoni, u kojoj sam zbog ozljeda jedno vrijeme bio izvan momčadi Osijeka. Svjetsko prvenstvo bilo je pred vratima i izbornik je postupio kako bih postupio i sam. Za takvo se natjecanje ne zove igrača bez kontinuiteta nastupa, poglavito još ako u reprezentaciji prije toga nije bio standardan i stalan. Sada je nešto drugo. Igram, svi kažu da sam u odličnoj formi, osjećam to i sam, a poziv izbornika veliko mi je priznanje. I čast prije svega”, dodao je.

Možda doboie šansu protiv Portugala ili Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rano je o tome govoriti. I nemam što; izbornik je taj koji odlučuje i zna što mu treba. Moje je da se odazovem pozivu i radim, dakle treniram s ostalima u reprezentaciji po njegovim uputama i zahtjevima. A da u međuvremenu igram što bolje za Rangerse i zadržim kontinuitet nastupa i formu, jasno”; zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version