Ljeto nikad kraće: Je li Dinamo već sada digao ruke od Lige prvaka?

Foto: fah

Kvalifikacije za Ligu prvaka su pred vratima, prva su već pretkola krenula, s obzirom na Svjetsko prvenstvo bilo je ovo najkraće ljeto za neke nogometaše. Budući da se Hrvatska plasirala u finale Hrvati koji igraju u nacionalnom dresu nisu se pretjerano odmarali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u Hrvatskoj nogometnoj ligi nema reprezentativaca koji bi bili standardni, odnosno, u ovom trenutku ključni za igru Vatrenih na najvećoj nogometnoj smotri s obzirom na tek završeno nogometno ludilo dojam je kako nova sezona dolazi prerano. No, tako je kako je, Dinamo se sprema za kvalifikacije za Ligu prvaka, a predsjednik kluba Mirko Barišić u razgovoru za Sportske novosti izrekao je nekoliko stvari koje se neće pretjerano svidjeti navijačima hrvatskog prvaka. Nakon dugo vremena trener zagrebačkog kluba uoči nove sezone nema imperativ rezultata ispred sebe.

Barišić tvrdi kako za klub u ovom trenutku postoje neki drugi prioriteti?

“Imperativi nisu za normalne ljude. Imperativ znači da nešto moraš napraviti po cijenu života. Dinamo nema imperativa, ali ima prioritete. Odnosno, imamo svoje želje, da ne kažem zahtjeve. Ali, mi od trenera kao prvo očekujemo da stvori momčad, jer imamo mnogo novih igrača, mnogo mladih igrača. Da previše ne duljim, svi skupa ćemo ovoga puta imati strpljenja! Trener Nenad Bjelica ima punu podršku i nadam se da će to biti dobro”, rekao je predsjednik Dinama. Očito kako je plasman u Ligu prvaka, kojim bi se i puno zaradilo, u ovom trenutku tek želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram naglasiti da imamo 12 novih igrača, treba od njih stvoriti momčad, ali za to treba vremena. Nadam se da smo već jedan korak napravili kroz ove pripreme”, kazao je Barišić.

Kako sada stvari stoje Dinamo bi bio zadovoljan i plasmanom u Europsku ligu, što je i logično ako znamo da su modri prošle sezone ostali bez europske jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.