Site icon narod.hr

Ljubav prema bivšem klubu: Olmo se družio s djecom, pa gledao Dinamo

olmo

02.08.2024., stadion Maksimir, Zagreb - SuperSport HNL, 01. kolo, GNK Dinamo - NK Istra 1961. Dani Olmo Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Španjolski nogometni reprezentativac Dani Olmo družio se prije utakmice Dinama s djecom iz Nogometnog kluba Kustošija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo je nakon višegodišnjeg nastupanja u Hrvatskoj ostao veliki prijatelj Zagreba i Hrvatske te je ovdje stekao brojne prijatelje. Uoči utakmice izašao je na teren, dotaknuo travnjak i poljubio Dinamov grb na dresu.

Nakon druženja s djecom je iz svečane maksimirske lože gledao utakmicu prvog kola SuperSport HNL-a Dinamo – Istra 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Olmo je na Euru sa svojom Španjolskom igrao protiv Hrvatske. Evo što je poručio tada.

>Olmo objavio zahvalu u Dinamovom dresu

Olmo: Hrvatska mi je druga domovina

“To je mi je jako posebna utakmica. Odrastao sam u Hrvatskoj, to mi je druga domovina. Njenu reprezentaciju predvodi Luka Modrić, moj idol. Njegova najveća vrlina je što je i s toliko godina i trofeja i dalje tako kompetitivan. Vezni red Hrvatske najvažniji je za igru te reprezentacije, ali oni su u cjelini kompletna momčad koja nas tjera da budemo fokusirani”, rekao je.

Inače, ovaj je igrač izbacio svoju drugu domovinu s prošlog Eura. U Dinamo je došao iz Barcelonine akademije kada je imao 16 godina. Nakon pet i pol godina prodan je u Leipzig za 29 milijuna eura. Sada ga žele najveći španjolski i engleski klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version