Ljutić odlična u prvoj vožnji, borit će se za postolje!

Foto: fah

Najbolje svjetske skijašice ovoga vikenda nastupaju u veleslalomu i slalomu u Soldeuu u Andori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinka je odlično odskijala u prvoj veleslalomskoj vožnji u Andori, zaostaje samo 37 stotinki za vodećom Talijankom Martom Bassino te će se u drugoj vožnji od 13.30 boriti za postolje!

Druga je, također Talijanka, Federica Brignone koja zaostaje za Bassino tri stotinke dok je treća Alice Robertson s Novog Zelanda s 11 stotinki zaostatka.

Uoči utrke

U subotu je od 10.30 na rasporedu veleslalomska utrka, dok se u nedjelju vozi slalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatske boje brane Leona Popović i Zrinka Ljutić, a danas nastupa Ljutić koja ima startni broj 14.

Djevojke su se pripremale na Sljemenu.

– Sezona je dosad bila vrlo, vrlo dobra. Nemam što reći negativno osim onih par ispadanja u slalomu, ali sve u svemu, jako sam sretna s napretkom u veleslalomu, da sam došla do druge grupe u veleslalomu, i top 5 i top 10 rezultata, također postolje u slalomu, jako blizu pobjedi… Jedna zaista lijepa sezona. Najviše sam zadovoljna time što sam se dosta dobro nosila s izazovima, a uspjela sam i uživati u svemu tome, držati formu i dobro skijati, rekla je u najavi utrka Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga je vožnja na rasporedu u 13.30, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.