Ljutić: Ovo sam sanjala, presretna sam

zrinka ljutić
Foto: fah

– Postolje je tu i stvarno sam presretna. Ovo je kao san, rekla je Zrinka Ljutić nakon trećeg mjesta u Češkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devetnaestogodišnja Zrinka Ljutić prvi je put u karijeri stala na postolje Svjetskog kupa, osvojivši treće mjesto u slalomu u Špindlerůvom Mlýnu.

– Sanjala sam ovo i evo, ostvarilo se. Imala sam dvije dobre vožnje, a kad sam ulazila u cilj znala sam da će biti dobro i bila sam prva, a onda na kraju i treća, dodala je Ljutić.

Povijesni dan hrvatskog skijanja upotpunila je Leona Popović, koja je bila peta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iza mene su dvije dobre vožnje, na kraju sam bila peta. Jako sam zadovoljna. Zrinka je bila bolja i uspjela je prvi put stati na postolje, dodala je Popović.

Ovo je prvo hrvatsko postolje u ženskoj utrci Svjetskog kupa nakon više od 15 godina, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.