Lovren hvali Kloppa: Osobnost i veličinu pokazao je kad mi je kći bila bolesna

Foto: fah

Dejan Lovren pod vodstvom Jurgena Kloppa igra odlično i jedan je od najvažnijih igrača Redsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klopp nije samo dobar trener, već i dobar čovjek. On je perfekcionist i svatko želi biti poput njega. Kad radite s njim želite biti savršeni tijekom treninga i pružiti 100 posto na terenu. Naš trener je jako emotivan, što pokazuje u svakom trenutku treninga i utakmice. Mnoge stvari sam naučio od njega”, rekao je Lovren.

“Bilo je veljače i utakmica kod Augsburga u Europa ligi. Moja kćer je bila bolesna u bolnici i trebala joj je operacija. Rekao mi je – ‘Idi u Hrvatsku i budi sa svojom kćeri’. Nikada to neću zaboraviti, jer je tada pokazao svoju osobnost i veličinu”, otkrio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.