Lovren Zenit mijenja zagrebačkim Dinamom?

Foto: snimka zaslona

Ruski portal Metaratings objavio je kako će zagrebački Dinamo ponuditi ugovor Dejanu Lovrenu ako se ovaj odbije vratiti u Zenit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac trenutačno je s reprezentacijom u Kataru gdje Vatrene očekuju dva prijateljska ogleda, protiv Slovenije 26. ožujka te protiv Bugarske 29. ožujka. Metaratings navodi da Lovren još nije odlučio hoće li se vratiti u Rusiju, te da će mu hrvatski prvak ponuditi ugovor do kraja sezone ako raskine s klubom iz Sankt Peterburga.

Prije nešto više od dva tjedna je generalni direktor Zenita Aleksandr Medvedev izjavio da nijedan od njihovih devet stranih igrača, među kojima je i Lovren, nije izrazio želju za raskidom ugovora.

Za strane igrače koji nastupaju u Rusiji i Ukrajini, FIFA je objavila posebni prijelazni rok. Oni mogu potpisati za novi klub do 7. travnja, ali uz trajanje ugovora do 30. lipnja 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je u Zenit stigao 2020. iz Liverpoola, a ove sezone je odigrao 19 utakmica u svim natjecanjima. Prema Transfermaktu, njegova vrijednost procjenjuje se na sedam milijuna eura, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.