Luka Modrić, Marko Pjaca, Subašić i druge hrvatske zvijezde mladim Vatrenima: ‘Idemo zajedno do pobjede, ako smo kao jedno’

Foto: Snimka zaslona

Zvijezde hrvatske nogometne reprezentacije, predvođene kapetanom Vatrenih Lukom Modrićem, koji trenutno briljira u dresu Reala, poslale su poruke potpore mladim Vatrenima koji će se od 3. do 19. svibnja natjecati na U-17 Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, uoči U-17 Europskog prvenstva kojemu će hrvatski gradovi Rijeka, Kostrena, Zaprešić, Lučko, Velika Gorica, Sesvete i Varaždin biti domaćini, seniorski reprezentativci željeli su svojom potporom dati poticaj budućim nasljednicima.

“Uživajte u U-17 Europskom prvenstvu i budite uz hrvatsku reprezentaciju”, kazao je kapetan Hrvatske i nogometaš prvaka Europe Luka Modrić. Potporu mladim Vatrenima dali su Ante Čačić, izbornik seniorske reprezentacije Hrvatske, ali i Josip Pivarić, trenutno nogometaš Dinama.

“Idemo zajedno do pobjede, ako smo kao jedno”, poručio je sjajni golman Monaca Danijel Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dečki želim vam puno sreće na Euru, dajte sve od sebe i budite kao jedno”, potporu je poslao i 21-godišnji Marko Pjaca, nažalost ozlijeđeni nogometaš talijanskog prvaka Juventusa, koji će zbog ozljede propustiti i polufinale Lige prvaka protiv Monaca Danijela Subašića.

S Pjacom se složio i Domagoj Vida koji je nadodao da malim Vatrenima želi da osvoje Europsko prvenstvo.

“Uživajte na Europskom prvenstvu za kadete i budite uz Hrvatsku”, dodao je Milan Badelj, nogometaš Fiorentine i pouzdani veznjak hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.