Luka Modrić najbolji sportaš u izboru Bugarske novinske agencije

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić pobijedio je u 46. izboru za najboljeg sportaša koji tradicionalno organizira Bugarska novinska agencija (BTA), a u kojem je sudjelovala i sportska redakcija Hine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je tek drugi nogometaš koji je osvojio ovu nagradu, a prije njega to je uspjelo još samo legendarnom Bugarinu Hristu Stoičkovu koji ju je osvojio 1994. godine.

Nagrade ne prestaju stizati na adresu kapetana hrvatske nogometne reprezentacije koji je imao ključnu ulogu u osvajanju naslova svjetskog doprvaka s ‘vatrenima’, kao i u pohodima Real Madrida prema trećem uzastopnom trijumfu u Ligi prvaka i trećem uzastopnom naslovu svjetskog klupskog prvaka.

Modrić je u ovom izboru pobijedio najboljeg tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića koji je osvajao nagradu najboljeg sportaša Balkana pet godina zaredom od 2011. do 2015. godine. Treće mjesto osvojila je najbolja tenisačica svijeta Rumunjka Simona Halep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.