Site icon narod.hr

Luka Modrić nakon saslušanja: ‘Rekao sam istinu, moja savjest je čista’

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, kako smo već pisali, stigao je u Osijek. Saslušan je na  Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo davanja lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću i ostalima, koji su optuženi  da su nezakonito izvlačili novac iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, protiv Luke Modrića pokrenuta je istraga zbog svjedočenja na sudu s obzirom kako je USKOK uložio prigovor. Iz USKOK-a smatraju da je kapetan Vatrenih promijenio svoj iskaz u odnosu na onaj koji je ranije dao u prostorijama USKOK-a tijekom istrage u osmom mjesecu prije dvije godine.

Radi se o dijelu iskaza koji se odnosi na datum potpisivanja spornog aneksa ugovora između Luke Modrića i Dinama, a kojim je dogovorena podjela transfernog obeštećenja za njegov transfer iz Dinama u engleski Tottenham.

Nešto manje od dva sata Luka je bio na saslušanju u ODO-u. Nakon što je izašao iz zgrade kapetan hrvatske nogometne reprezentacije dao je kratku izjavu predstavnicima medija te je, između ostaloga, rekao kako se odazvao pozivu da bi iznio svoju obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni je savjest čista, rekao sam istinu, kao što sam istinu i do sada govorio. To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku…”, rekao je Luka Modrić, koji je posljednjih tjedana na udaru dijela medija. Napadi na kapetana Vatrenih ne posustaju, iako mu navijači daju punu potporu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version