Site icon narod.hr

Luka Modrić otvoreno priznao: Za moju potpunu sreću nedostaje taj iskorak s reprezentacijom

Foto: fah

Luka Modrić postao je trostruki prvak Europe i za Sportske novosti otkrio sve detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ležim već sat vremena u krevetu i razmišljam o svemu što me snašlo otkako sam 2012. stigao u Real. Kad sam dolazio, vjerovao sam da ću osvajati trofeje, jer je to Realu normala. No, nisam ni u maštanjima mislio kako ću doživjeti tri europska naslova unutar četiri sezone! To je fantastično! I što je još važno, ova je momčad mlada, Ronaldo, Ramos, Navas i ja imamo 32 odnosno 31 godinu, svi ostali su mlađi, neki i po desetak godina, što znači da ovaj Real može nastaviti ovim putom dominacije. Strašno, sve je to tako čarobno”, priča Modrić.

Luka Modrić očekuje i treće dijete, to ga posebno motivira, a ovu mu je godinu i to obilježilo.

“Jedna od najboljih jest svakako, ali je i zbog treće prinove koju očekujemo, najposebnija. Bez podrške moje obitelji, sreće i mirnoće koju imam doma, ne bih ostvario sve što sam do sada uspio”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Luki unatoč svim uspjesima nešto ipak nedostaje.

“Za moju potpunu sreću i ispunjenje, za pravu priču koju bih jednog dana mogao pričati svojoj djeci i unucima, nedostaje taj iskorak s reprezentacijom! Nekome možda to ne izgleda tako, ali silno sam opterećen željom da nešto učinimo. Pogotovo sada kada imamo izvanrednu reprezentaciju, moćnu i raznovrsnu, sazrelu i homogenu. Neću ništa govoriti jer, kako se ono kaže, priče lijepo zvuče, ali ne vrijede ništa u odnosu na djela. Dat ću sve što je u meni da napravimo rezultat koji će razveseliti Hrvatsku. Mi smo pokazali u ovim kvalifikacijama da smo na pravom putu i sada, već od Reykjavika trebamo nastaviti tim ritmom” istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version