Site icon narod.hr

Luka Modrić ozlijeđen: Propušta utakmice protiv Kosova i Finske, pozvan Rog

Foto: fah

Luka Modrić ozljedio je koljeno i propustit će utakmice hrvatske reprezentacije u listopadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se ozlijedio objavo je njegov klub Real Madrid, ali ne i koliko će dugo pauzirati. Tek u svojoj objavi spominju da će pratiti njegov oporavak.

Madridska Marca piše kako je izvjesno da 31-godišnjeg hrvatskog veznjaka neće biti sutra protiv Eibara, ali i da ga zbog ozljede lijevog koljena neće biti na travnjaku najmanje tri do četiri tjedna. Ako je to doista istina onda će propustiti utakmice reprezentacije protiv Kosova 6. listopada i tri dana kasnije protiv Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatsku sljedećeg tjedna očekuju dvije gostujuće utakmice u sklopu skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. U četvrtak 6. listopada igrat će u Skadru protiv Kosova, dok će u nedjelju 9. listopada igrati u Tampereu protiv Finske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Napolija Marko Rog trebao je po prvotnom planu biti u sastavu U21 reprezentacije koju 10. listopada očekuje odlučujuća utakmica za odlazak na EP sljedeće godine protiv Švedske u Trelleborgu, no nakon Modrićeve ozljede Rog je prebačen u A reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version