Site icon narod.hr

Luka Modrić postaje vođa Reala, donio je i odluku koja će oduševiti navijače kraljevskog kluba!

Foto: fah

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić živi u godini koja je s obzirom na sve ono što se događalo u Realu, a pogotovo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, godina života njegove briljantne karijere.  Sjajnu je sezonu Luka okrunio sjajnim igrama na SP-u, proglašen je i najboljim igračem turnira, što prije njega niti jedan Hrvat nije uspio. Imali smo najbolje strijelce Mundijala, kao što je to bio Davor Šuker 1998., no, nikada najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon naporne i produžene sezone Luka je dobio duži odmor te je propustio  turneju Real Madrida po SAD-u. Bilo je u jednom trenutku čak upitno hoće li kapetan Vatrenih dobiti priliku zaigrati u europskom Superkupu protiv Atletico Madrida koji je na rasporedu 15. kolovoza u Tallinu.

Srećom, ako je vjerovati Marci, nema više upitnika, kapetan Vatrenih odlučan je zaigrati taj Superkup i ukrasiti svoje trofejne vitrine novim pokalom.  Modrić će se suigračima iz Reala pridružiti tjedan dana prije utakmice protiv gradskog rivala. Naravno, ovakva Modrićeva odluka izazvala je oduševljenje u Realu, očekuje se da će navijači kraljevskog kluba znati cijeniti požrtvovnost hrvatskog nogometaša.

Inače, kad smo kod navijača recimo kako je Modrić i dalje pravi hit u Španjolskoj, a u Madridu je popularniji čak i od nekoć prve violine Reala, Cristiana Ronalda. Navijači su razgrabili Lukin dres tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. Prema nekim očekivanjima vođa hrvatske reprezentacije mogao bi to isto biti i u kraljevskom klubu. S obzirom na igre na Svjetskom prvenstvu postoji realna mogućnost, iako Hrvat nije favorit, da osvoji na koncu Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta. Zlatnu loptu za najboljeg igrača SP-a već ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što na ova nagađanja kaže Gaizka Mendieta, inače, bivši nogometaš?

”Ja sam vezni igrač i mislim da bi bilo jako dobro da veznjak osvoji nagradu. Ponekad preveliku pažnju posvećujemo golovima, a ne toliko na druge stvari koje su jednako važne. Luka je jedan od favorita za tu nagradu…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version