Luka Modrić se oporavio i trenirao sa suigračima

epa07919011 Croatia's Luka Modric (C) receives medical treatment during the UEFA EURO 2020 group E qualifier soccer match between Wales and Croatia held at Cardiff City Stadium in Wales, Britain, 13 October 2019. EPA/PETER POWELL

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić oporavio se od ozljede bedrenog mišića tako da bi se na teren trebao vratiti za sedam dana kada je na rasporedu iduća utakmica protiv Leganesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je trenirao sa suigračima u klupskom sportskom centru na sjeveru Madrida, izvijestio je Real Madrid nakon treninga zatvorenog za medije i javnost.

Bio je to prvi trening s momčadi od kada je 13. listopada primio udarac u bedro desne noge tijekom utakmice Walesa i Hrvatske.

Do sada je propustio prvenstveni poraz od 0:1 na Mallorci te u utorak pobjedu od 1:0 protiv Galatasaraya u Istanbulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.