Luka Modrić želi u Realu završiti bogatu karijeru: ”Ne ovisi sve o meni, ali ovo je moj dom”

Foto: fah

Kapetanu hrvatske reprezentacije i veznom igraču Reala, Luki Modriću, u ljeto sljedeće godine istječe ugovor sa španjolskim prvakom, no hrvatski nogometaš ima želju ostati u Kraljevskom klube te u njemu završiti karijeru. Hrvat bi pristao i na drastično smanjenje plaće kako bi još jednu sezonu, dakle, do Svjetskog prvenstva 2022., ostao na Santiago Bernabeu. Svjetsko prvenstvo u Kataru bio bi ujedno i oproštaj Luke Modrića od hrvatskog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Luka trenutno zarađuje oko 15 milijuna eura godišnje, ali je spreman prihvatiti manje novca kako bi ostao član jednog od najvećih klubova svijeta.

“Naravno da želim ostati. Međutim, ne ovisi sve o meni. Ovisi od onoga što klub i trener žele. Osjećam se dobro i želja mi karijeru završiti u Realu. Ovo je moj dom i siguran sam da ćemo doći dogovora o ostanku ili odlasku. Nisam još razgovarao s predsjednikom”, rekao je Modrić nedavno za Marcu te je zapravo tako dao do znanja koliko mu je važan ostanak u Realu, klubu s kojim je ostvario nevjerojatne uspjehu, u klubu u kojem je postao jedan od najboljih igrača svijeta.

Hrvat je, podsjetimo, za Kraljeve odigrao 347 utakmica i postigao 22 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.