Site icon narod.hr

Luka nakon sjajnog gola: Takve udarce stalno vježbam

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Luka Modrić, koji je u nedjelju zabio gol za Real Madrid u pobjedi od 1-0 nad Sevillom, rekao je da takve udarce svakodnevno vježba na treningu te da je sretan što je pomogao momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je udarcem s 20-ak metara zabio gol u 81. minuti čime se madridski klub učvrstio na prvom mjestu u španjolskom prvenstvu.

– Takve udarce svakodnevno vježbam u našem kampu za treniranje u (sjevernom madridskom predgrađu) Valdebebasu. Potrebno je pucati na gol, danas sam to učinio i lopta je, hvala Bogu, ušla, izjavio je 38-godišnji dokapetan momčadi za klupsku televiziju Real Madrid TV.

– Sevilla nam je otežavala stvari, ali na kraju smo pobijedili i to je jedino važno. Pobjeda ostvarena na ovakav način je možda slađa, premda smo mogli zabiti gol i ranije, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je ušao u igru u 75. minuti.

– Zadovoljan sam što sam pomogao pogotkom. Potrebno je sada nastaviti ovako, napomenuo je.

Modriću je to bila 29. utakmica ove sezone u dresu Real Madrida i drugi pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znali smo da ne smijemo ispustiti sva tri boda, pa smo bili uporni u pokušajima da zabijemo gol. Barcelona nam se primakla na ljestvici pa smo morali pobijediti u čemu smo na kraju uspjeli. Još jednom smo pokazali da se nikada ne predajemo, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version