Site icon narod.hr

Luka Sučić: Gol sam posvetio obitelji, uvijek su uz mene

Foto: snimka zaslona

Pred novinarima su ove srijede bili hrvatski nogometni reprezentativci Luka i Petar Sučić. Govorili su o sjajnoj formi u kojoj se nalaze, odličnim pogotcima Atletico Madridu odnosno Monacu te naravno o predstojećem ogledu sa Škotskom u Ligi nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Sučić osvrnuo se na početku na pogodak koji je postigao za Real Sociedad protiv madridskog Atletica, velemajstorski potez koji je oduševio nogometni svijet.

– Fenomenalan gol, šteta što nismo pobijedili. Sretan sam zbog kako igramo u Španjolskoj. Nogomet je puno drugačiji nego u Austriji, puno se više igra, u Austriji je to više bilo nabijanje i trka. Meni Španjolska puno više odgovara, vidi se po utakmicama kako igram, vrlo sam tamo sretan. Svi su me fenomenalno primili, dobro sam se uklopio. Moram dalje raditi i spreman sam za iduće izazove.

Čiji je gol ljepši, njegov ili Petrov protiv Monaca, pitali su novinari Luku Sučića, koji je dao diplomatski odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Oba su lijepa, tako da vi morate ocijeniti. Čestitao sam Petru na golu, pratio sam utakmicu, šteta što je na kraju završilo 2:2. Dinamo i igrači mogu biti ponosni da su fantastično odigrali protiv ekipe koja je u samom vrhu francuske lige.

Dodaje da mu je Jan Oblak čestitao na sjajnom pogotku.

– Gol sam posvetio obitelji jer su oni uvijek uz mene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je govorio o reprezentaciji.

– Drago mi je da smo se svi okupili. Čekaju nas dvije teške utakmice, pogotovo protiv Škotske. Vrlo su nezgodna ekipa, iako imaju 0 bodova. Mislim da ćemo se mi dobro pripremiti i to vrhunski odraditi.

“Budućnost Vatrenih je sjajna”

Je li vrijeme za prvijenac za Vatrene?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nadam se da je, već sam duže vrijeme ovdje, nadam se da će pasti baš na Maksimiru.

Dinamo uskoro igra protiv Salzburga, njegova bivšeg kluba.

– Naravno da ću navijati za bratića Petra. Navijam za svaki hrvatski klub kada igra u Europi. Bit ću tad za Dinamo, bodrit ću i nadam se pobjedi.

Kakva je budućnost veznog reda Vatrenih?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Budućnost je sjajna, nebitno koja pozicija, tu su bekovi, stoperi. Dobar je miks u veznom redu.

Kaže da bi od bratića Petra, kada bi mogao, uzeo njegovu trku.

– Uvijek trči puno, 12, 13 kilometara, zaključuje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version