Site icon narod.hr

Magic Johnson: Knicksi s Bogdanovićem mogu do finala

Foto: Twitter

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović novi je igrač New York Knicksa, koji su ga doveli iz Detroita. Komentatori uglavnom smatraju da su Knicksi sad značajno pojačani “tradeom” s Pistonsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knicksi su doveli Bogdanovića i Aleca Burksa iz Detroita u zamjenu za Quentina Grimesa, Evana Fourniera, Malachija Flynna, Ryana Arcidiacona i dva buduća izbora druge runde drafta. Dobili su tako dva iskusna šutera, a nisu se odrekli niti jednog važnog igrača u rotaciji, kao ni izbor aprve runde drafta.

Većina komentatora smatra zato ovu razmjenu odličnim potezom Knicksa, a među njima je i legendarni Magic Johnson.

– Dovođenjem Bojana, koji ima prosjek od 20,2 poena i 41,5 posto šuta za tricu, te Burksa, Knicksi imaju stvarnu šansu zaigrati ne samo u finalu Istočne konferencije, nego i u velikom NBA finalu, napisao je Magic na X-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESPN-ov Kevin Pelton ocijenio je također “trade” odličnim za Knickse, no i ne baš sjajnim za Pistonse.

– Puno toga dobroga iz perspektive Knicksa. No čini mi se da su Pistonsi dobili premalo zauzvrat, prokomentirao je Pelton, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version