Mamić: “Hajduk ima najbolju individualnu kvalitetu nakon Dinama”

Foto: fah

U srijedu će se od 17.05 sati na stadionu u Maksimiru odigrati zaostali susret 13. kola Prve HNL, najveći hrvatski nogometni derbi između Dinama i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čeka nas treća velika utakmica u nastavku prvenstva. Ritam je strašan, zgusnut, ali to smo znali i trebamo se na njega priviknuti. Utakmica protiv Hajduka je najveći hrvaski derbi bez obzira na stanje na tablici. Ostali su nam dužnici od zadnje utakmice u Maksimiru kada su nas pobijedili i učinit ćemo sve isperemo taj gorak okus. Hajduk dolazi s novim trenerom, ali to su njegove brige. Mi se moramo koncentirati na našu igru i na bolje korištenje šansi no što je to bio slučaj u prve dvije utakmice. Također, u obrani moramo biti koncentriraniji jer pet primljenih golova u dvije utakmice nije uobičajeno za Dinamo. Po meni, Hajduk ima najbolju individualnu igračku kvalitetu u našoj ligi odmah iza Dinama i zato mi je nevjerojatno na kojoj se poziciji nalazi”, izjavio je trener Dinama Zoran Mamić u najavi susreta.

“Još jednom ću ponoviti kako sam sretan zbog igrača nakon ostvarene pobjede u Šibeniku, posebno zbog načina na koji se ponašaju i rade na treninzima. Nastavljamo istim putem nastojeći poboljšati sami sebe. Jako mi je važan momčadski duh koji su pokazali u toj prvoj utakmici, ali i ono što pokazuju na svakom treningu od kada sam preuzeo momčad. Za Dinamo ćemo se pripremiti najbolje što možemo, želim vidjeti kako će momci reagirati u derbiju i li je razlika između nas i njih zaista takva kako pokazuje prvenstvena tablica. Suparnika smo dobro analizirali, gledali smo njihove prve dvije utakmice u drugom dijelu sezone te još neke prethodne, tako da imamo sve informacije koje su nam potrebne”, istaknuo je trener Hajduka Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.