Site icon narod.hr

Mamić o derbiju s Hajdukom: Znamo što nas čeka

Foto:: fah

Najveći derbi hrvatskog nogometa igra se u subotu u 19.05 na Poljudu. Hajduk dočekuje Dinamo u dvoboju 4. kola domaćeg prvenstva, a trener Modrih Zoran Mamić optimističan je uoči puta u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bitno je da su nam svi igrači vratili zdravi iz reprezentacije. Objektivno, nismo imali vremena za posebno uigravanje s obzirom na to da su nam se zadnji igrači vratili tek u četvrtak i da smo u petak imali jedini zajednički trening koji je dan prije utakmice ionako više emotivnog karaktera. Nije, dakle, bilo velike mogućnosti za pripremu, ali to je sastavni dio našega posla, rekao je za službenu klupsku stranicu strateg Dinama.

– Znamo što nas čeka, znamo kakav je suparnik, koje su mu kvalitete. Pokušavamo mu naći mane i to iskoristiti. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i upisati dobar rezultat, istaknuo je trener i sportski direktor kluba, čiju momčad već u srijedu nakon poljudskog okršaja čeka dvoboj 3. pretkola Lige prvaka protiv Ferencvarosa, pa je postojala mogućnost da maksimirski klub odgodi gostovanje u Splitu.

– Nema potrebe za odgodom iako četiri dana kasnije igramo protiv Ferencvarosa. Možda kasnije dođemo u situaciju da će nam trebati nešto slično, ali mislim da u ovom trenutku nije bilo potrebe za tim, rekao je Mamić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version