Mamić tvrdi da je još jednom sucu dao mito, evo što kaže sudac

Foto: fah

Zdravko Mamić tvrdi da je mito, osim Đuri Sessi, dao i sucu Visokog prekršajnog suda u Zagrebu Nediljku Bobanu. Boban kaže da ne poznaje Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sudac Nediljko Zlatna Kuna Boban mislio je da je miljenik sreće jer sam ga do sada osim u iskazu poslanom USKOK-u samo jednom spomenuo, ali sreći je došao kraj. Ovaj krivosudac ne dolazi iz Osijeka, nego pravdu dijeli na Visokom prekršajnom sudu u Zagrebu. Razlog zašto će ovih dana biti junak mojeg Fejsa je taj što je Zlatna Kuna Boban prvi i jedini sudac koji je 12 godina proveo u Državnom sudbenom vijeću birajući suce, pa je tako za izbor suca Vekića za predsjednika Županijskog suda u Osijeku od mene tražio 80 000 eura, koje je i dobio. Uvidom u njegovu imovinsku karticu bit će vam jasno zašto ga zovem Zlatna Kuna Boban – njegova supruga koja se navodno bavila unosnim poslom dostavljanja kremšnita od šanka do stolova i on u posljednjih su 20 godina uprihodili oko 5 800 000 kuna, potrošili najmanje 3 200 000, a imaju imovinu vrijednu više od 6 milijuna kuna! Rupu od 500 000 eura u imovinskoj kartici pokrili su mitom za dizanje ruku pri izboru sudaca, a dobili su na poklon nekretnine u vrijednosti preko 3 milijuna kuna. Ne piše samo – tko je još osim mene bio tako široke ruke?”, objavio je Mamić.

Kako doznaje dnevnik.hr, Nediljko Boban odbacuje sve Mamićeve tvrdnje i kaže da ga niti ne poznaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.