Site icon narod.hr

Mandić o ždrijebu: Volio bi da smo dobili Francuze u skupini

Foto: snimka zaslona

Održan je ždrijeb Svjetskog prvenstva u rukometu koje će se od 12. siječnja do 2. veljače 2025. igrati u Norveškoj, Danskoj i Hrvatskoj. Hrvatska će utakmice grupne faze igrati u skupini H u Zagrebu, a protivnici su joj Bahrein, Argentina i Egipat. Ždrijeb je uz izbornika Sigurdssona komentirao hrvatski golman Matej Mandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zanimljiva skupina, zadovoljni smo i mislim da smo dobili dobru skupinu. Igramo kod kuće i nadam se da će atmosfera biti dobra, da ćemo napraviti dobar rezultat. Dobili smo Egipat od jačih reprezentacija, ja bih više volio da smo dobili Francuze. Bolje da smo se s njima susreli u grupi da ih se riješimo do kraja. Turnir je tu i treba biti koncentriran, nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat kući i otići u Norvešku.”

“Možemo puno”

Upitan je koliko daleko Hrvatska može na turniru: “Mislim da možemo puno, imamo talentiranu generaciju, dosta mladih igrača dolazi. Vjerujem da ćemo s godinama sazriti i kroz par godina da ćemo uspjeti napraviti značajniji rezultat. Nadam se da ćemo biti svi spremni i u najjačem sastavu na prvenstvu u Hrvatskoj.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version