Mandžukić i Ibrahimović ne igraju dok se Milan muči: ‘Nedostajali su nam’

Foto: fah

Nogometaši Milana propustili su priliku približiti se vodećem Interu na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva na samo bod zaostatka nakon što su u susretu 25. kola kao domaćini odigrali 1-1 (0-0) s Udineseom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan može biti sretan što je osvojio i taj bod jer je do izjednačenja stigao iz kaznenog udarca u posljednjim sekundama susreta.

Domaća momčad bila je bez Zlatana Ibrahimovića i Marija Mandžukića koji su susret propustili zbog ozljeda, ali aktivno su pratili na tribinama i živcirali se zbog nepovoljnog rezultata. Na tribinama bio je i Hakan Calhanoglu.

Trener Stefano Pioli rekao je nakon utakmice da im je nedostajao napadački dvojac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nedostajale su nam prave karakteristike za ovakav susret. Falila su nam dva prava napadača u momčadi. Leao i Rebić imaju druge karakteristike, rekao je Pioli, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.