Site icon narod.hr

Mandžukić pobjedu proslavio zaogrnut hrvatskom trobojnicom!

Poznati su pobjednici četiri nacionalna prestižna kupa nogometnih velesila Europe: Francuske, Italije, Njemačke i Engleske. Danas još čekamo tko će osvojiti španjolski Kup – Sevilla ili Barcelona?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu FA Cupa Manchester United je pobjedom 2:1 protiv Crystal Palace-a osvojio prestižno englesko natjecanje i najpoznatiji kup na svijetu. Pred 90.000 ljudi na Webleyu United se provukao kroz iglene uši jer je gubio 0:1 do 81.minute. Tada je izjednačio Juan Mata, a pobjedu je u produžetku donio Lingard u 110. minuti.
U Njemačkoj triler! Nakon 120 minuta dva velikana, Bayerna i Borussie Dortmund, bilo je 0:0. Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a tu je Douglas Costa odlučio u posljednjem udarcu 4:3 za Bayern i kup ide u Bavarsku!

U Francuskoj je PSG relativno lako pobijedio velikog rivala Marseille-a 4:2.
Najzanimljivije finale za nas Hrvate bilo je između Juventusa i Milana gdje je 120 minuta za ‘torinsku damu’ odigrao naš Mario Mandžukić. Pobjedu je Torinezima donio Alvaro Morata u 110. minuti.

Naš Mario Mandžukić proslavio je veliku pobjedu zaogrnut hrvatskom zastavom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version