VIDEO: Mandžukić zabio i petom asistirao u uvjerljivoj pobjedi Bayerna

Mario Mandžukić ponovo je pokazao da je nezamjenjiva karika u momčadi europskog prvaka Bayerna, koji je nastavio ‘mljeti’ protivnike u Bundesligi. Najnovija ‘žrtva’ bio je Hannover, kojeg su Bavarci u gostima svladali s uvjerljivih 4-0 u 22. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac opet je dokazao Pepu Guardioli da mora na njega i dalje računati zabivši gol i ostvarivši asistenciju.

Mandžo je petom sjajno asistirao Thomasu Mülleru za treći gol Bayerna u 59. minuti, a samo sedam minuta kasnije i sam se našao među strijelcima postavivši konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva dva gola zabili su Müller i Alcantara. Nakon 22 kola minhenski klub ima nevjerojatnih 19 bodova prednosti pred drugoplasiranim Bayerom Leverkusenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.