Marca: ”Kaos u svijetu tenisa, pobunu predvodi Novak Đoković”

đoković
Foto: Snimka zaslona

U predstojećim danima moglo bi doći do pravog kaosa u teniskom svijetu nakon što je krovna teniska organizacija SAD-a, USTA, odlučila suspendirati Guidua Pellu i Huga Delliana sa Cincinnati Mastersa jer je njihov fizioterapeut Juan Manuel Galvan pozitivan na koronavirus. Pravila su u Americi vrlo jasna i ona se poštuju, naravno, nekima to i nije baš najbolje ”sjelo” te smatraju da su takva pravila previše rigorozna. Naime, prilikom testiranja obojica tenisača bila su negativna na koronavirusa, a Galvan nije spavao s njima u sobi, međutim to organizatorima turnira nije bila dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz USTA-e su tako prije turnira priopćili da će tenisač biti diskvalificiran samo u slučaju da su dijelili sobu sa zaraženom osobom, što ovaj put očito nije bio slučaj. Kako piše španjolska Marca zbog svega toga tenisači bi se na neki način mogli pobuniti, a pobunu bi trebao predvoditi srpski tenisač, Novak Đoković, koji je ”grupno” razgovarao s ostalim tenisačima.

Tenisači misle da je odluka organizatora zapravo pogrešna te da se kriši s prethodnim protokolima. Ždrijeb Cintinnati Opena je u četvrtak, a turnir počinje u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.