Site icon narod.hr

Marca o Modriću: Nogometaš veličine hrvatske desetke zaslužuje drugačiji oproštaj

Leipzig, 24.06.2024. - Utakmica 3. kola skupine B na EURU nogometaša Hrvatska - Italija. Na fotografiji Luka Modrić. foto HINA/ Daniel KASAP/ lsd

“Modrić zaslužuje drugačiji oproštaj”, piše Marca o Luki Modriću i time najavljuje da sigurno neće više igrati na europskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U dobi od 38 godina Modrić je proživio jednu od najtmurnijih noći u svojoj sportskoj karijeri. Hrvatska je ispala s Eura nakon što je u posljednjoj minuti primila pogodak protiv Italije i ponovila istu pogrešku u istom trenutku kao protiv Albanije”, piše Marca u tekstu čiji sadržaj potpisuje Jose Luis Hurtado.

“Govor tijela pokazatelj je uništenog sportaša. Nogometaši veličine hrvatske “desetke” zaslužuju drugačiji oproštaj”, dodaju.

“Hrvatu je uručena nagrada za MVP-a utakmice. Modrićevo lice s trofejem u rukama bilo je slagalica kostiju. Postoje fotografije iz policijskih stanica na kojima su uhićeni bili sretniji”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić se još uvijek opire najavama povlačenja iz reprezentacije. Hrvatsku čeka težak put bez velikana koji ju je odveo do finala Svjetskog prvenstva. U međuvremenu, Modrić čeka početak sljedeće sezone. Protokol LaLige kaže da se Hrvatu mora pljeskati gdje god dođe”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version