Marca o tajni sjajne Ronaldove fizičke spreme: Poznati kuhar poput člana obitelji…

Foto: Snimka zaslona

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, svakako uz Lionela Messija i najbolji nogometaš u posljednjih desetak godina, Cristiano Ronaldo, s 35 godina igra u vrhunskoj formi te zabija golove i ruši rekorde. Primjerice, nedavno je u 2. kolu Lige nacija protiv Švedske dao dva gola te je tako u reprezentativnom dresu zabio više od 100 golova, točnije 101.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Marca jedan od razloga forme i sjajne fizičke spreme Ronalda leži u činjenici da mu je poznati kuhar poput člana obitelji. Naime, najbolji strijelac Reala svih vremena, Lige prvaka te portugalske reprezentacije i pored “35 na leđima” ne razmišlja o kraju karijere i, kako navodi Marca, izgleda kao da mu je deset godina manje.

Tajna Ronaldove fizičke spreme leži u velikom radu, radu u teretani, ali i u pravilnoj prehrani. Cristiano ništa ne prepušta slučaju i zbog toga je od siječnja dio njegove ekipe i poznati kuhar Giorgie Barone. Radi se o poznatom talijanskom kuharu koji je i ranije radio s poznatim osobama, a navodno je majstor za tjesteninu.

Giorgio svako jutro odabire najbolje proizvode na tržištu za pripremu svojih jela, a u svakom trenutku uzima u obzir šta je potrebno njegovom klijentu, navodi Marca te tvrdi kako je talijanski kuhar gotovo stalno u društvu Ronalda te uživa njegovo veliko povjerenje. Bio je s Ronaldom na njegovom brodu, zatim u domu u Torinu, a prati ga i na putovanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca tako piše kako gastronomsku tajnu Cristiana Ronalda dobro čuva, inače je izuzetno odan svojim klijentima, što ga je kao velikog profesionalca približilo i zbližilo s velikim zvijezdama. Rezultati takve suradnje se jasno vide, naime, poznati kuhar je nedavno plasirao i vlastitu marku vina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.