Ponovno se, po tko zna koji put, potvrdilo kolika je važnost kapetana Sergija Ramosa za igru i rezultat Reala

Foto: fah

Nogometaši Reala poraženi su sinoć u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka od Manchester Cityja na praznom Etihadu. Bilo je 2:1, kao i u prvoj utakmici prije nekoliko mjeseci, na Santiago Bernabeu, za engleski klub, koji je očito u ovom trenutku prejak za španjolskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaša Reala tako su se u za njih vrlo ranoj fazi oprostili od Lige prvaka, malo je tko i očekivao da bi Real na Etihadu mogao nadoknaditi ono što je propustio na svom Santiago Bernabeu, tim prije što za Real nije mogao igrati kapetan Sergio Ramos, Koliko je Ramos nedostajao svojoj momčadi možda najbolje govori činjenica da je susret obilježila katastrofalna igra stoperskog para Reala, koji su činili  Raphael Varane i Eder Militao. Odigrali su uistinu lošu utakmicu, a posebno se u negativnom kontekstu istaknuo Varane koji je direktni krivac za oba gola Manchester Cityja.

Iako Ramos zbog suspenzije nije mogao igrati tražio je od trenera, Zinedine Zidanea, da s momčadi putuje na utakmicu kako bi im dao podršku. Marca je jutros žestoko kritizirala Realove igrače, a posebno su tu istaknuli  Varanea i Militaa, te su poručili da je Ramos svojim bodrenjem s tribina napravio više nego oni na terenu.

“Ramos je ponovo pokazao kako se jedan kapetan momčadi treba ponašati. Cijeli susret je bodrio svoju momčad i vidjelo se da mu je teško što ne može igrati. On je svojim savjetima i bodrenjem napravio više nego neki igrači koji su bili na terenu”, piše u svom oštrom komentaru Realu sklona Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.