Site icon narod.hr

Marca ponovno hvali Luku Modrića: ”Hrvat je ulaskom odmah poboljšao Realovu igru”

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Reala u gostima su sinoć u jednoj ludoj utakmici svladali Betis 3:2. Bilo je tu svega, od nekoliko preokreta, do uplitanja VAR tehnologije, a presudio je jedanaesterac, koji je osam minuta prije kraja majstorski izveo Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, igrao je tek jedno poluvrijeme, no i to je bilo dovoljno za novinare i posjetitelje internet stranice najčitanijeg španjolskog lista, dakle, Marce.

Luka je na poluvremenu, pri vodstvu Betisa od 2:1, zamijenio ozlijeđenog Tonija Kroosa, a oni su zajednički Hrvata ocijenili kao jednog od najboljih igrača u teškoj pobjedi Kraljevskog kluba.

“Hrvat je odmah po ulasku ubrzao i poboljšao Realovu igru. Kada uzme loptu i krene u trk, nemoguće je oduzeti mu je. Povezivao je linije svoje momčadi i očitao lekciju dijeljenja lopti”, obrazložila je Marca najviše ocjene koje su dali za Luku Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version