Site icon narod.hr

Marin Čilić stigao u Hrvatsku, dočekao ga Zagreb, a sutra ga čeka Međugorje

Osvajač US Opena, Marin Čilić u ponedjeljak, nešto iza 13 sati sletio je na zagrebačku zračnu luku gdje mu je priređen svečani doček. U utorak će se Marinu Čiliću upriličiti veliki doček u njegovom rodnom Međugorju u Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je u Zagreb stigao iz Amsterdama gdje je nastupao za hrvatsku reprezentaciju u Davis kupu.

Našeg tenisača su u Zagrebu dočekali predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Franjo Luković, gradonačelnik Milan Bandić. Zagrebački gradonačelnik je rekao:

– Hvala ti što si razveselio Hrvatsku, te dvije večeri kad si pobijedio Federera i Nishikorija bit će zapisane u našu tenisku povijest. Hvala ti od srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Čilić je uzvratio:

– Jako puno se toga dogodilo u zadnjih desetak dana. Ponosan sam na to što dolazim iz Hrvatske i što sam čitavo ovo vrijeme imao toliku potporu, zato sam i ostvario ovaj uspjeh. Vjerovao sam da će se ovakvo nešto dogoditi u mojoj karijeri, ali na ovakav način i tako brzo.

Međugorje se sprema za veliki doček svog Marina na Sportsko-rekreacijskom centru Ćorkov dolac, a doček će svojm nastupima uveličati pjevači Marko Perković-Thinpson, Mate Bulić i Jole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac Zdenko i majka Koviljka, dakako, biti će na dočeku u Međugorju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version