Site icon narod.hr

Marin Čilić: ‘Tenis je dobro plaćen posao i ja mogu reći da sam bogat, ali želim u svemu tome ostati skroman’

Foto: Instagram

Marin Čilić vrijeme zastoja zbog pandemije koronavirusa koristi za uživanje sa suprugom Kristinom i sinom Baldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina je, ova mi je stanka, na neki način, došla u pravo vrijeme. Baldo se rodio koncem siječnja pa sam u njegovu životu propustio samo dva tjedna, dok sam bio na putovanju. Ovo mi je jedno od najljepših razdoblja života. I meni i supruzi Kristini, zbilja smo sretni”, kaže Marin za Večernji list.

“Ima svoj ritam kad jede, spava… nemamo s njim nekih problema. Postao nas je svjestan, nasmije nam se. U tim trenucima preplave me takvi osjećaji kakve nikad nisam doživio, što je valjda i razumljivo. Baldo širi sreću oko sebe”, dodaje.

Govorio je i o nastavku sezone, kao i igranju bez publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam, meni se čini da nema smisla igrati bez publike jer ona donosi sponzore i stvara ugođaj. Nama je posebno važna uspostava koliko-toliko normalnih zrakoplovnih linija”, kaže.

Govorio je i i akciji Novaka Đokovića za nižerangirane tenisače.

“Nisam još ništa uplatio jer još postoje neki upitnici oko cijelog modela, posebno oko raspodjele novca, iako sam potpuno za to da se pomogne onima koji su se našli u financijskim problemima. U kontaktima sam ovih dana s više igrača, najviše s Kanađaninom Vašekom Pospišilom, razmjenjujemo razmišljanja i informacije u vezi s tim”, objašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima najveću zaradu od svih hrvatskih tenisača.

“Nisam se nikad opterećivao novcem, ali moram priznati da mi je zarada od tenisa omogućila lagodan život i mogućnost da sebi i svojima priuštim neke stvari. Ovo je dobro plaćen posao i ja mogu reći da sam bogat, ali želim u svemu tome ostati skroman. Ipak je posao teniskog profesionalca i kruh sa sedam kora, mora se puno i izdvajati, to je valjda najskuplji sport nakon golfa. Mali je krug tenisača koji su uspjeli sebi osigurati egzistenciju, ponosan sam da sam među njima, ali ne opterećujem se time i ne bahatim se”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version