Mario Mandžukić u Milanu? Postoji jedan ozbiljan ‘problem’

Foto: fah

Hrvatski nogometaš i bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije, Mario Mandžukić, još uvijek je bez kluba. Malo predugo to traje, svjestan je toga i Super Mario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su Mandžu povezivali s velikim brojem klubova različite kvalitete, no do dogovora nije došlo. Mandžukić navodno želi igrati u vrlo jakoj engleskoj Premier ligi, međutim, pojavljuju se i druga nagađanja. Naime, talijanski mediji nagađaju da bi Mandžukić mogao pojačati Milan, trenutno vodeću momčad Serie A, posebno u kontekstu činjenice da u ovoj polusezoni ”Antu Rebića neće gol, pa neće”, a prije korona pauze bio je najbolji strijelac Milana.

Ante Rebić. dakle, ima problema s ozljedama, dok je Zlatan Ibrahimović mjesec dana izvan stroja. Vidljivo je da Milan ima problema s napadačima te da se to u posljednje vrijeme osjeti.

Čelnici Milana navodno su nakon toga dali zeleno svjetlo za  dovođenje napadača. Navodno je Mario Mandžukić u ozbiljnim kombinacijama. Međutim, ima i jedan problem, Mandžukić nije igrao ozbiljan nogomet duže vremena te mu to može biti zapreka. Milan traži napadača koji je u formi, koji odmah može zaigrati na vrhunskoj razini. Može li Mandžukić biti ”taj”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.