Site icon narod.hr

Mario Mandžukić u siječnju na Old Traffordu? Posrnuli engleski nogometni velikan svako malo ‘dovodi Hrvate’, no, nikako da ih i dovede…

Foto: fah

Engleski nogometni velikan, posrnuli Manchester United, ponovno dovodi jednog hrvatskog nogometaša u svoje redove. Pogađate, radi se o sarkazmu budući da United svako malo dovodi Hrvate, no, nikako da se ta njihova ljubav prema hrvatskim igračima i konkretizira. Prošlih godina navodno je nekoliko hrvatskih reprezentativaca bilo na meti kluba s Old Trafforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu neki engleski mediji Ole Gunnar Solskjaer odlučio je prekršiti transfer politiku Manchester Uniteda kako bi pojačao svoju napadačku liniju, a s obzirom na ozljede Marcusa Rashforda i Anthonyja Martiala. Manchester se nalazi u problemima jer u ovom trenutku nemaju pravog napadača, ako izuzmemo 17-godišnjeg Masona Greenwooda. Recimo kako zamjenu za Lukakua, koji je u ljetnom prijelaznom roku otišao u Inter, nikad nisu doveli, iako su najavili.

Kako prenosi ( izravno piše engleski Metro ) Daily Mail Solskjaer želi dovesti 33-godišnjeg bivšeg hrvatskog reprezentativca, Marija Mandžukića, koji je i dalje u nemilosti trenera Juventusa Sarrija. Navodno je Mandžukić prva želja Solskjaera u zimskom prijelaznom roku.

Manchester United je, kako smo već spomenuli, u velikoj krizi kad je u pitanju postizanje golova. Naime, ove sezone zabili su tek devet golova, od toga tek četiri iz igre i to davno, još u kolovozu na otvaranju sezone protiv Chelseaja.  Neki tvrde kako je ovo jedan od najgorih Manchester Uniteda u novijoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, za Mandžukića je navodno zanimanje klub s Old Trafforda pokazao i ovog ljeta, no, nije postignut dogovor s Juventusom.

Kako smo već spomenuli jednog najboljih hrvatskih napadača svih vremena, Marija Mandžukića, novi trener Juventusa, Maurizio Sarri, odrekao se na startu nove sezone nakon čega su se pojavila nagađanja da bi Hrvat mogao otići u Katar. Međutim, sam Mandžo nije bio presretan takvom opcijom zbog čega će morati pričekati zimu i siječanj kako bi konačno razriješio svoj status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version