Site icon narod.hr

Mario Šitum potvrdio: ‘Vraćam se u Dinamo’

Foto: fah

Dinamov igrač Mario Šitum vraća se s posudbe u Lechu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Mene su već prije mjesec dana zvali iz Dinama, da računaju na mene, da im kažem kakvi su mi planovi, ostajem li u Lechu. Tada smo se još borili za naslov, bio sam ‘pola-pola’, čekao sam hoće li me Lech otkupiti ili ne. No, kad je Bjelica otišao otamo, sve se nekako raspalo, shvatio sam da je vrijeme da i ja odem. Nisam tad znao da će on u Dinamo, ispalo je, eto, da ćemo opet surađivati”, rekao je za Sportske novosti.

“Lechu sam, očito, preskup, imaju neke jeftinije opcije… Gledajte, ovdje sad plaču za Bjelicom. A meni je drago što će me opet voditi Šef, svaka čast svima, ali on je najbolji trener s kojim sam radio”, dodao je.

Što kaže na dolazak Bjelice u Dinamo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je to pravi Dinamov potez. Žao mi je prethodnog trenera Jurčevića, jer radi se o stručnjaku kojeg cijenim, međutim, kad je već ostalo ispražnjeno mjesto, Šef Bjelica najbolji je izbor. Što će donijeti? Puno toga dobroga, siguran sam. Kod njega nema provlačenja i izvlačenja, traži od igrača disciplinu, da ginu na terenu, da budu stalno, što se kaže, ‘u crvenom’. Napadačka igra, preko bokova, visoki presing… On je od svih igrača u Lechu dobio ne 100, nego 120 posto!”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version