Site icon narod.hr

Marko Arapović četiri godine u KK Cedeviti

Nakon kapetana seniorske, Roka Ukića, hrvatskom košarkaškom prvaku Cedeviti pristupio je i kapetan juniorske reprezentacije 18-godišnji Marko Arapović koji je potpisao četverogodišnji ugovor, objavila je Cedevita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dosta sam razmišljao ovih dana o opcijama i na kraju sam se odlučio za, vjerujem, najbolju, za dolazak u najstabilniju situaciju, za dolazak u Cedevitu, za klub s definitivno najboljim trenerom koji će mi pružiti najbolji rad i priliku. Sve to, naravno, moram sam izboriti ali stvarno sam sretan i zadovoljan te priželjkujem jednu dobru sezonu. Momčad je jako dobro sastavljena, puno je tu mladih igrača ali vjerujem da ćemo imati kvalitetu i na unutarnjim i na vanjskim pozicijama. Bit će dobra konkurencija ispod koša ali ima tu prostora za sve uz dosta rotacija. Znam suigrače, s mnogima sam se susretao i igrao ranije i baš mi je drago da smo se našli. Tu mi je i najbolji prijatelj, suigrač Lovro Mazalin s kojim sam se davno dogovarao kako ćemo biti zajedno kada budemo seniori i sada se to ostvarilo”, izjavio je Arapović.

Jedan od velikih talenata hrvatske košarke zahvalio se i svom dosadašnjem klubu Ciboni.

“Ciboni sam se zahvalio na svemu do sada. U sportu uvijek tražiš nešto novo ako je to, nadam se i bolje. Cedevita je isto zagrebački klub, koji se diže kroz sezone, tako da neće biti velika promjena a ciljevi će svakako biti osvajanje hrvatskih naslova i što bolji rezultati u ABA ligi i Euroligi”, dodao je Arapović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arapović je prošloga tjedna odlučio napustiti Cibonu iako mu je njegov matični klub ponudio četverogodišnji ugovor sa zajamčenih 25 do 27 minuta na parketu, a povjerenik za spas Cibone Aleksandar Petrović najavio je kako će Cibona zaštititi svoj interes i tražiti odštetu za Arapovića.

Arapović i Ukić će javnosti biti predstavljeni u subotu u 13 sati u Domu košarke Cedevita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version