Marko Pjaca: Teško je biti ozlijeđen – želite igrati, posebno kad ste tek stigli u novi klub

Foto: fah

Marko Pjaca prošli tjedan imao je svoj prvi nastup za Juventus od prve minute i odigrao zapaženu ulogu u pobjedi protiv Crotonea. Pjaca je na terenu bio uz Marija Mandžukića od kojeg upija znanje i iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naučio sam puno otkad sam stigao u Torino prošlog ljeta, o talijanskom nogometu i Juventusu koji je vrhunski klub bogate povijesti na koju može biti ponosan. Siguran sam da će nastaviti biti uspješni i u budućnosti”, rekao je Pjaca u intervjuu za službenu stranicu kluba.

“Ovdje trebate naporno raditi da biste bili u momčadi i pokazali navijačima da ste sposobni napraviti sve što žele”, dodao je Pjaca.

“Teško je biti ozlijeđen. Želite igrati, posebno kada ste tek stigli u novi klub i želite se dokazati. Nije mi bilo lako biti tri mjeseca bez akcije, ali oporavio sam se, vratio treninzima i sretan sam. To je najvažnije”, opisuje Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je što Allegri misli na taj način i sa mnom razgovara pozitivno. Moram dokazati da mogu igrati onako kako on želi i radim na tome svaki dan, da podignem svoju igru i, kako ste rekli, postanem budućnost nogometa. Imamo puno sjajnih igrača u Juventusu i mislim da mogu puno naučiti od svakog od njih, a to je vrlo važno”, dodao je mladi nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.