Site icon narod.hr

Marko Rog službeno u Dinamu!

Foto: GNK Dinamo

Kao što je najavljivano prethodnih dana, Marko Rog je nakon sedam i pol godina opet u Dinamu, objavio je u ponedjelak navečer zagrebački klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ofenzivni veznjak je došao na posudbu iz talijanskog Cagliarija, i to do kraja kalendarske godine.

Bivši hrvatski reprezentativac je karijeru počeo u Varaždinu, igrao je potom za Split, a u Dinamo je došao 2015. za pet milijuna eura. što je do danas ostao rekordni trasnfer u HNL-u. Za Dinamo je odigrao 62 utakmice i zabio 11 golova, upisavši i šest asistencija.

“Pamtimo ga po silnoj energiji i entuzijazmu kakve je prenosio i na suigrače, pamtimo ga i kao jednog od navigatora Dinamova leta prema Ligi prvaka, a iako po vokaciji nije klasični ofenzivac, pamtimo ga i po filigranskim slobodnim udarcima i teledirigiranim navođenjima lopte u rašlje, pod gredu, u malu mrežu!”, objavio je Dinamo na svojoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version