Site icon narod.hr

Marokanski izbornik priznao: Hrvati imaju više iskustva i zasluženo su pobijedili, čestitam im na tome

Doha, 17.12.2022. - Utakmica za treće mjesto Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatska - Maroko na stadionu Khalifa International. Na fotografiji Walid Regragui. foto HINA/ Damir SENČAR/ dk

Bijesni, arogantni i bahati bili su igrači Maroka tijekom susreta i nakon poraza od Hrvatske, ali nakon poraza izbornik Maroka Walid Regragui morao je priznati tko je bio bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Razočaran sam drugim porazom zaredom. Napravili smo sve što smo mogli. S druge strane sam sretan jer smo dogurali do četvrtog mjesta. Bilo je naporno i teško, igrači su imali malo vremena za oporavak između u dvije utakmice. Željeli smo donijeti više radosti ljudima. Učit ćemo iz ovog Svjetskog prvenstva i raditi na tome da se vratimo još jači’, rekao je.

‘Hrvati imaju više iskustva i zasluženo su pobijedili, čestitam im na tome. Završili smo među najbolje četiri selekcije svijeta i uspjeli smo prekinuti taj europski slijed na Svjetskom prvenstvu, ali naučili smo da protiv Francuske i Hrvatske moraš napraviti više da bi postigao nešto veće’, naglasio je Regragui.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version