Site icon narod.hr

Martin Fenin bio je nogometna zvijezda, a sad se muči s problemom alkoholizma

Foto: snimka zaslona

37-godišnji Čeh Martin Fenin igrao je u Njemačkoj za Eintracht iz Frankfurta čiji je napad predvodio, a nastupao je i za reprezentaciju svoje domovine. Više ne igra, ali se muči s velikim problemom – alkoholizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proveo je tri mjeseca u klinici za odvikavanje od alkohola, ali nije se odviknuo.

“Da, opet pijem. Svaki dan. Otkako sam napustio kliniku, ne trijeznim se”, rekao je Fenin u razgovoru za Bild, dodavši: “Cijeli dan gledam YouTube i pijem Jeger kako bih se izborio s tugom”.

Fenin je otkrio da je jedan od glavnih razloga zbog kojih se svakodnevno alkoholizira, tuga za njegovom kćerkicom. Pritom optužuje bivšu ženu da ju je odvela sa sobom te da mu ne dopušta da je viđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Prije ili kasnije napit ću se do smrti”, poručio je Fenin koji je još 2018. bio nekoliko tjedana u komi zbog predoziranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version