Mateo Kovačić ustalio se na mjestu Luke Modrića: Volim igrati na sredini terena s Tonijem Kroosom

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić, koji je u subotu iskoristio ozljede Luke Modrića, Casemira i Jamesa Rodrígueza te startao u početnoj postavi Real Madrida protiv Betisa, istaknuo je kako voli igrati na sredini terena s Tonijem Kroosom s kojim je upisao pobjedu od 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Toni je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Osjećam se jako dobro kada igram s njim”, rekao je 22-godišnji hrvatski vezni nogometaš. On je u subotu igrao 65. minuta u Sevilli gdje je Real Madrid pobijedio Betis sa 6-1.

“Bili smo ušli jako dobro u utakmicu i mislim da je to put kojim moramo ići, od početka krenuti dobro”, izjavio je Kovačić. “Uvijek želimo igrati ovako i pobijediti no to je nogomet, ne ide uvijek sve onako kako želiš”, dodao je. Real Madrid je ovime prekinuo niz od četiri uzastopna remija te je ostao na drugom mjestu s 18 bodova koliko ima i vodeći Atletico uz bolju gol razliku.

Ova dva kluba igraju krajem idućeg mjeseca veliki gradski derbi a u Real Madridu se nadaju kako bi se do tada mogao oporaviti Modrić nakon operacije lijevog koljena. Još uvijek je ozlijeđen i Brazilac Casemiro no idući tjedan bi u Ligi prvaka protiv poljske Legije mogao zaigrati James Rodríguez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ekipa je dobro, mislim da se svi osjećaju dobro, pobjeđujemo i to je najbitnije”, napomenuo je Kovačić. On je ove sezone sudjelovao u sedam utakmica Real Madrida odigravši 518 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.