Site icon narod.hr

Matić: San koji smo sanjali, da je bila bilo koja medalja bili bi zadovoljni

Pariz, 31.07.2024 - Hrvatska džudašica Barbara Matiæ tijekom finalnog meèa u kategoriji do 70 kg protiv Miriam Butkereit iz Njemaèke, na Olimpijskim igrama Pariz 2024. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

– Prva povijesna olimpijska medalja za hrvatski džudo, prva zlatna za hrvatske sportaše ovdje, presretna sam. Drago mi je što su prijatelji i obitelj bili tu sa mnom, rekla je Barbara Matić nakon što je osvojila naslov olimpijske pobjednice u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 70 kg na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je u finalu pobijedila Njemicu Miriam Butkereit.

Priznaje, nije se htjela opterećivati prije dolaska u Pariz. Osjećala se dobro ovih dana, a jutros ju je probudila budilica, što znači da nije bilo nervoze.

> Barbara Matić osvojila olimpijsko zlato!

– Protiv Miriam je bio jedini poraz ove godine tako da smo sad naplatili taj poraz. Drago mi je da nosimo zlato kući. Samo ruke u zrak, slavlje i to je to. San koji smo sanjali, da je bila bilo koja medalja bili bi zadovoljni, zlato ne trebamo ni komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čula je da se već pucalo po Zagrebu kad je ušla u finale, a proslava u rodnom Splitu tek slijedi.

– Hvala na podršci, nadam se da ste svi zadovoljni, zaključila je Matić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version