Site icon narod.hr

Matjaž Kek i igrači uoči utakmice s Milanom: ‘Čast nam je biti ovdje, no, nismo došli turistički’

Foto: Twitter

Nogometaši hrvatskog prvaka Rijeke ovog četvrtka gostuju na San Siru u utakmici 2. kola Europske lige protiv Milana, koji je očekivano vodeći klub skupine D zahvaljujući visokom pobjedom protiv Austriji od 5:1. Nažalost, u prvom kolu na Rujevici Riječani su izgubili 2:1 od AEK-a nakon pomalo nesretnog spleta okolnosti, iako, iskreno, naša momčad nije igrala baš najbolje, što je priznao i trener hrvatskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je utakmicu na San Sira najavio Matjaž Kek? Spomenimo da je trener Rijeke govorio na konferenciji za tisak.

“Utakmica protiv Milana je poklon za sve nas – i za publiku i za igrače. Prije svega, ne smije nas impresionirati San Siro. Pred nama je utakmica na velikoj sceni, ali moramo ostati fokusirani i pokazati svoju kvalitetu i nametnuti svoju igru. Oni su favoriti i na njima će biti sav pritisak, to je naša prednost”

Trener hrvatskog prvaka pun je hvala na račun momčadi iz Milana, posve razumljivo s obzirom na činjenicu da je spomenuti klub odmah nakon Reala na ljestvici najboljih europskih klubova kad su naslovi u Ligi prvaka, odnosno Kupa prvaka, u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za igrača Rijeke Filipa Bradarića nema dvojbe, Milan je sjajna momčad:

“Čast je biti ovdje, velika prilika za sve nas. Milan je sjajna momčad, ali nismo došli ovdje turistički…”

Spomenimo kako je trener Milana Vincenzo Montella objavio popis igrača za utakmicu. Inače, Milan će protiv Rijeke igrati bez ozlijeđenih Riccarda Montoliva, Luce Antonellija, Davidea Calabria i Andree Contija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Milana za utakmicu s Rijekom: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Storari; Abate, Bonucci, Musacchio, Paletta, Rodriguez, Romagnoli; Bonaventura, Calhanoglu, Gabbia, Kessie, Locatelli, Mauri; Borini, Cutrone, Kalinić, Andre Silva, Suso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version